На Житомирщині «грибник» зрізав дерева вночі

Житель районного центру, якого поліція уночі застала на місці лісоповалу, назвався грибником. З місця події вилучено бензопилу та колоди зрізаних дерев. Розпочато кримінальне провадження.


Після півночі до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення з місцевого лісгоспу про те, що хтось ріже дерева на території господарства.
На місце події, у лісовий масив поблизу с. Купеч, виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці застали у лісі чоловіка, як виявилося, 26-річного жителя райцентру. На запитання поліції молодик розповів, мовляв, «збирав гриби і нічого не знаю».

Правоохоронці та лісники зафіксували, що на вказаній лісовій ділянці зрізано 18 дерев сосен на загальну суму близько 100 тисяч гривень. З місця незаконної порубки вилучено бензопилу та низку інших речових доказів протиправної діяльності. «Грибника-лісоруба» було доставлено до Коростенського відділу поліції для подальшого з’ясування обставин.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством, незаконна порубка дерев і чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду, карається штрафом, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі на строк до 3 років.

 

За інформацією прес-служби ГУНП у Житомирській області

Последнее изменение Вторник, 04/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework