…Час пролітав швидко, програма дуже насичена, кожен день був не схожий на інший,- десантник – резервіст

На Житомирщині завершилися двохтижневі збори військовослужбовців оперативного резерву 95 окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України. 

-Я зустрів своїх бойових побратимів, знайшов нових друзів. Не дивлячись, що я протягом 2014-2015 років я виконував бойові завдання в АТО, але під час зборів я суттєво вдосконалив свою майстерність,- зазначає резервіст Олексій. - Час пролітав швидко, програма дуже насичена, кожен день був не схожий на інший. Заліком нашої майстерності стали бригадно-тактичні навчання,- ділиться десантник.
Варто зазначити, що трьохденні бригадно-тактичні навчання проходили в складних погодних умовах, проте це не завадило особовому складу виконати всі поставленні завдання.
Стомлені, але щасливі резервісти відбувають сьогодні додому.
Кращих військових, які проявили себе під час зборів було відзначено почесними нагрудними знаками від начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «За взірцевість у військовій службі III ступеня», заохочено грамотами від Командувача Високомобільних десантних військ та командира 95 окремої десантно-штурмової бригади.
Велика кількість військовослужбовців резерву виявили бажання проходити військову службу за контрактом у ВДВ.

 


Прес-служба 95 ОДШБ ВДВ

Последнее изменение Пятница, 07/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework