Антикорупційний рух Житомирщини вимагає звіту від житомирського міського голови

ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» офіційно звертається до міського голови з вимогою відзвітувати перед громадою про свою роботу за рік на посаді. 

«Ми розуміємо, що для того щоб звітувати по всім пунктам, потрібно суттєво підготуватися. Тому повідомляємо про це завчасно.
Зважаючи на те, що обіцяних змін житомиряни поки що не побачили, громаді було цікаво дізнатися чим саме команда міського голови займалася протягом цього року. Ми впевнені, що людям важливо було б дізнатися (інформація за пунктами вашої передвиборчої програми) :
- Реконструкція тротуарів. Поясніть житомирянам, чому підрядник пропустив усі терміни виконання робіт і яким чином з боку замовника (міської ради) він буде покараний. Не погано було б на звіт запросити і самого підрядника.
- Результати впровадження нової транспортної концепції міста. Про обіцяні низькопольні автобуси, передбачуваний і зрозумілий графік руху.
- На якому етапі знаходиться введення єдиного електронного квитка у громадському транспорті. Варто було б пояснити чому валідатори встановили лише на декілька днів, потім зняли і про реформу вдало забули.
- Чи планується зменшення рахунків на тепло і воду за рахунок модернізації «Водоканалу» та «Теплокомуненерго».
- Три тисячі робочих місць. Коли працевлаштують першу сотню?
- Перші кроки реалізації пункту «Доступне місто для людей з особливими потребами».
- Чесно та відкрито розповісти житомирянам про ситуацію, що склалася з облаштуванням «Дому української культури». Потрібно повідомити про результати слідства та назвати ім’я осіб, які винні у розкраданні бюджетних коштів. Теж саме стосується і «європейського» мосту у парку ім. Шодуара.
- Що було зроблено для сприяння розвитку малого та середнього бізнесу.
- Назвати хоча б декілька прикладів боротьби із візуальним засміченням міста і як реалізовується заборона розміщення зовнішньої реклами в центральній частині міста.
- Та інше.
Додатковим питанням, що турбує житомирян, є відповідальність міського голови за якість води.
Хотілось би, щоб хоча на ці питання міський голова дав відповідь. Бажано чітко і без замилювання очей графіками та презентаціями», - йдеться у заяві.

Последнее изменение Понедельник, 10/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework