Житомирянам на замітку: 5 стильних речей, які врятують від осінньої депресії

Постійний модний експерт програми Сніданок. Вихідний Андре Тан розповів про модні тенденції осені 2016, які вбережуть від осінньої хандри.

У гості програми Сніданок з 1+1 завітав український модельєр, популярний телеведучий та постійний модний експерт програми Сніданок. Вихідний Андре Тан. Дизайнер розповів про модні тенденції цієї осені та свій показ на Ukrainian Fashion Week.
Андре Тан розповів, що навіть у холодні дощові дні можна залишатися стильними. Більш того, правильний вибір одягу допоможе уникнути осінньої хандри.
Гольф
Дизайнер зазначив, що цієї осені в гардеробі кожної модниці має бути теплий гольф. Мода на одяг 70-х років не лише виділить вас з натовпу, а й дозволить почувати себе комфортно в холодні осінні дні.
Картатий палантин
Вовняна або хутряна масивна накидка даруватиме відчуття теплоти. А картатий візерунок привертатиме погляди оточуючих.
Яскраві колготи
Теплі різнокольорові колготи – модний тренд осені 2016, який не лише врятує ніжки від переохолодження, а й розвіє сумні думки про осінь.
Берети
Восени 2016 в моду повертаються тенденції 70-х років, серед яких берети. Експериментуйте з кольорами, матеріалами та формами – будь-які варіації беретів надзвичайно популярні.
Теплий пуховик
В цьому сезоні в тренді все, що пов’язане з теплом і комфортом. Дизайнер зазначив, що must-have осені 2016 – це теплий широкий пуховик.
Андре Тан поділився з глядачами 1+1, що сьогодні незвичайний день. Дизайнер святкує 15-річчя творчої діяльності та відкриває Ukrainian Fashion Week ретроспективним показом.

Последнее изменение Понедельник, 10/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework