Кирило Новиков: Показник готовності до осінньо-зимового періоду сягає майже 100%

Сьогодні, 11 жовтня, у Житомирі відбулась нарада з питань проведення підсумків підготовки паливно-енергетичного комплексу області до сталого проходження осінньо-зимового періоду 2016/2017 рр.

Робоча нарада відбулася за участю заступника директора департаменту електроенергетичного комплексу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Кирила Новикова, заступника голови облради Максима Вілівчука, начальника управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА Романа Крисюка, керівників районів, Держенергонагляду, ПАТ «ЕК «Житомиробленерго», ПАТ «Житомиргаз».

За словами заступника директора департаменту електроенергетичного комплексу Міненерговугілля України Кирила Новикова, обмежень у подачі електроенергії в цьому році не передбачається. Адже енергосистема України сьогодні працює стабільно.

«За результатами даних Держенергонагляду в Житомирській області показник готовності до осінньо-зимового періоду сягає майже 100%. Показник, дійсно, дуже хороший. Тому жителям області не потрібно хвилюватись за те, що вони можуть залишитись без тепла чи електроенергії», – звернув увагу присутніх Кирило Новиков.

Начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА Роман Крисюк зазначив: «Всі проблемні питання, які ще залишились при підготовці до опалювального періоду 2016/2017 рр., ми спільними зусиллями зможемо вчасно вирішити і забезпечити тепло як у соціальних закладах, так і в домівках жителів області. Тому сподіваюсь на активну співпрацю заради єдиного результату».

Станом на 10 жовтня 2016 р. із 928 котелень області 30 % вже підключено до теплопостачання та функціонують. У м. Коростені та Новоград-Волинському 100% соціальних закладів опалюються. У м. Житомирі та м. Малині заклади соціальної сфери розпочинають опалювати сьогодні, 11 жовтня.

Учасники обговорювали проблеми, які хвилюють населення Житомирщини найбільше. Зокрема, забезпечення резервних джерел електропостачання у закладах охорони здоров’я та забезпечення нічного освітлення по вулицях міст та селищ.

За підсумками наради були прийняті відповідні рішення щодо усунення недоліків при підготовці об’єктів електро- та теплопостачання до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 рр.

Последнее изменение Вторник, 11/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework