×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Олександр Шевцов знаходиться на лікуванні вдома

Важкопоранений військовослужбовець 30 окремої механізованої бригади Олександр Шевцов днями повернувся із Київського госпіталю на місяць додому. Бійцю уже замовили протез, проте активісти повідомляють, що батьки Олександра на даний час самостійно йому роблять перев’язки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Марічка Падалко. Також вона закликає житомирян не бути байдужими та підтримати бійця.

«ЖИТОМИР, ау! Додому на місяць повернувся улюбленець Київського військового шпиталю Олександр Шевцов. Йому вже на зібрані і спонсорські гроші замовили протез, тому я вірю, що все буде добре. Зараз головне завдання - зберегти праву ногу.

Сьогодні в розмові з Сашей (Сань, пробач, будь ласка, що пишу, не спитавши дозволу, бо ти б все одно віднєкувався б:), з’ясувала, що перев’язки Герою роблять батьки. З самого Києва, виключно з власної ініціативи, до нього приїздила спершу це робити чудовий лікар зі шпиталю. Я не сумніваюся, що Саніна родина дає раду своїй героїчній дитині, але я так само впевнена, що у Житомирі є люди з медичною освітою, які можуть це робити краще. Тим більше, мова йде про збереження єдиної ноги.

Я так само зрозуміла, що Саша ніде особливо в Житомирі не буває, каже, «в нас чудовий двір»! Народ, кличте його кудись там в себе. Він чудова весела людина, яка розраховує лише на себе, але так хочеться, щоб він не втрачав свій оптимізм і віру в людство!», - йдеться у повідоленнні.

n250914720

Последнее изменение Четверг, 25/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework