В області продовжує горіти суха трава

18 жовтня о 14:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухостою на полі, поблизу с. Кам’янка Житомирського району.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Рятувальникам зателефонували випадкові проїжджі, які, рухаючись по автотрасі Київ-Чоп, побачили пожежу та задимленість. До місця події виїхав черговий караул 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік.
З’ясувалося, що горить суха рослинність загальною площею 2 га. Вогнеборці о 15:00 пожежу локалізували, о 15:50-ліквідували. Вогнем знищено 2 га сухого трав’яного настилу. Бійці ДСНС не допустили розповсюдження вогню на більшу площу.
Цього ж дня овруцькі вогнеборці запобігли перекиданню пожежі від сухої трави на житловий сектор, розташований на відстані 100-200 м від осередку займання. Пожежа сталася о 18:03 на землях запасу Раківщанської сільської ради. Рятувальників викликав сільський голова, якому про пожежу повідомили збентежені власники житлових будинків, розташованих поруч із загоранням.
Силами бійців ДСНС вже о 18:27 пожежу локалізовано, а о 18:34 ліквідовано. Також вони не допустили розповсюдження вогню на житлові будинки. Вогнем знищено 0,6 га сухого трав’яного настилу. Загиблих і травмованих не має.
Усі обставини подій наразі з’ясовуються.

Последнее изменение Среда, 19/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework