×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Голландці вкотре надали допомогу Житомирщині

Багатофункціональні лікарняні ліжка вартістю 5 тис. євро за кожне, професійні пральні машини Miele, діагностичне обладнання та багато інших побутових речей Житомирським лікарням, військовому шпиталю та бійцям 95-ої зібрали населення та церкви Голландії.

Отримання даної гуманітарної допомоги стало можливим завдяки об’єднанню зусиль багатьох людей та структур, каже Аркадій Маргуліс - голова благодійного фонду «Хлібнийдім». Це і міська влада, і Житомирська митниця, і медичні установи міста та безпосередньо голландський фонд.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

З Нідерландів до України прибула ціла делегація представників «Фонду допомоги Східній Європі реформаторських спільнот Нідерландів». Ставши поруч з вантажниками чоловіки закатавши рукава, в ділових костюмах розвантажували фуру з допомогою. Від можливості допомагати Україні, каже голова фонду Лейндерт-Ян Лухтенбург, відчувають себе щасливими: «Користуючись можливістю, я хочу висловити вдячність за співчуття, яке висловили українці коли на сході держави був збитий Боїнг. Ми молимось за мир в Україні, щоб він прийшов в найближчий час і країна могла розвиватись в бажаних напрямках».

До речі, самі фури, які доставили допомогу в Україну залюбки надала голландська транспортна компанія "Діметра", директор якої сам сів за кермо вантажівки та й направився в Україну.

n260914733

Последнее изменение Пятница, 26/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework