Як робочі стають меценатами, або пригоди унікальної плитки у Житомирі. ФОТО. ВІДЕО

Про унікальну плитку, якою вмощують житомирські тротуари, уже писали всі, кому тільки не лінь.

То тріснута, то не рівно покладена, а тепер ще й у дворах житомирян.
Ви думаєте, що у Житомирі меценатом може стати тільки багата і впливова людина? Помиляєтесь. Навіть прості робочі, що покладають тротуарну плитку, займаються благодійністю.
Журналісти News DKS довідались, що жителька Житомира попросила кілька штук плитки у робочих, щоб покласти біля під’їзду. Ті ж віддали їй стільки, скільки потрібно, і ще й дали із собою піску, як бонус. Тепер ця тротуарна плитка красується біля входу одного із будинків по центральній вулиці.
У кількох метрах від будинку працюють робочі по в. Покровська. Наскільки легко випросити кілька плиток собі, ми вирішили перевірити особисто.
На запитання, чи можна взяти пару штук, робочі із впевненістю дозволили брати скільки заманеться надщерблену. Так, як за цим ніхто не слідкує, кожен може взяти все, що захоче у будь-якій кількості. «Беріть, тільки ми цим не розпоряджаємось, це власність підрядників, але думаю, вони не будуть проти», - відповідає один із робочих.

Насправді, чи надщерблену плитку ми братимемо, ніхто не перевіряє. Так, в різних куточках міста, можна набрати плитки й без проблем облаштувати тротуарчик собі біля будинку.
Янковенко Марко, директор «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія», що виступає підрядником, зазначив у коментарі нашим журналістам, що про даний випадок, ніхто нічого не знав. Проте пообіцяв, що вони покарають винуватців. При цьому, навіть не запитав, які саме робочі роздають плитку, щоб вияснити, кого саме покарати.
Висновок один, поки ми з вами обурюємося з приводу не якісних робіт укладання бруківки, хтось в чергове набиває собі кишені. Ніхто ж насправді не контролює, скільки квадратних метрів плитки йде просто на «на ліво». Це лише один випадок і тут плитку просто подарували, тож, ніхто не виключає факту, що ті ж робочі плитку можуть і перепродавати.

Последнее изменение Пятница, 21/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework