Вадим Калінін: Заклади мають забезпечувати якісну професійну освіту

21 жовтня, начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Вадим Калінін перевірив стан закладу та прилеглої території професійно-технічного училища №12 м. Бердичева.

На території училища знаходиться виробничий та адміністративний корпуси, які знаходяться у неналежному стані та потребують ремонту, а прилегла територія – прибирання. Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Найважливіша проблема училища – недоукомплектовані групи.

«Ми даємо вам час до 1 листопада, аби групи були повністю укомплектовані. Це наше спільне з вами завдання розвивати заклад і робити його таким, щоб до нього приїжджали вчитися діти з різних регіонів країни», – звернувся Вадим Калінін до викладачів та керівництва училища.

Також Вадим Калінін повідомив, що з наступного року фінансування закладу перейде з місцевого бюджету до обласного. Крім цього з 2017 року буде регіональне замовлення.

«Ми маємо з вами робити все, аби заклад функціонував і діти здобували професії, які їм подобаються, тим паче, що вони дуже люблять цей заклад та переживають за нього – це мотивація для нас», – підкреслив начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Вадим Калінін.



Після спілкування з викладачами і батьками директор училища написав заяву на звільнення.

Последнее изменение Пятница, 21/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework