На Житомирщині отримали майже 15 мільйонів гривень від продажу земель несільськогосподарського призначення

У Житомирській області з початку року продали 81 земельну ділянку несільськогосподарського призначення державної та комунальної власності загальною площею 34,5 тис. гектара. 

Про це повідомляє сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.
Найбільше ділянок придбані у Коростишівському (10 наділів площею 3,6 тис га) та Овруцькому (9 ділянок площею 1,3 тис га) районах області.
Вартість проданих земель у поточному році склала 10,922 млн гривень. Загалом, з урахуванням розстрочення платежів за продані земельні ділянки в попередніх періодах, до бюджетів надійшло 14,621 млн гривень. Більшу частину коштів – 11,753 млн грн., або 80,4%, спрямували до місцевих бюджетів. Решту суми – 2,868 млн гривень перераховано до державної скарбниці.
Кошти, отримані місцевими громадами від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, можуть бути спрямовані на розвиток місцевих територій та вирішення соціально-економічних питань.

Довідково:
Продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення державної та комунальної власності згідно з вимогами статті 128 Земельного кодексу України здійснюють місцеві державні адміністрації або органи місцевого самоврядування в межах їхніх повноважень.

Последнее изменение Среда, 26/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework