Серед сміття, яке висипали на Олевщині, журналісти віднайшли шприці та кров з гінекологічного відділення міста Львова. ВІДЕО

На повідомлення про «львівське сміття», оприлюднене депутатом Житомирської облради Олександром Ніколайчуком, відреагували провідні інформаційні агенції та телеканали.

Так видання «Gazeta.ua» під заголовком «Львівське сміття вивезли в бурштиновий край» поширили новину про тонни сміття, яке на Олевщину привезли, імовірно, зі Львівщини.
Інформаційне агентство «УНІАН» та «Громадське радіо», посилаючись на інформацію із соціальних мереж, в лічені години розміщує новину з коментарем керівництва райдержадміністрації.
Разом з тим, увага журналістів була прикута не лише на факт засмічення території, але на його походження.
За інформацією Олександра Ніколайчука, більшість брудних залишків складали відходи від медичних препаратів.
Спільно зі знімальною групою телеканалу «Україна» було проведено ретельний аналіз відходів. В ході огляду з’ясувалося, що серед десятка тон відходів є сміття з гінекологічного відділення міста Львова. Серед них шприці, медичні системи, засоби гігієни… Також знайдено копії лікарських записів із зазначенням конкретних прізвищ.
Жителі села Білокоровичі, які за сотню метрів проживають та випасають худобу, вимагають від влади проведення розслідування та притягнення до суворої відповідальності злочинців.
В свою чергу, Олевський міський голова Олег Омельчук та Білокоровицький сільський голова Микола Шибецький, які першими приїхали на місце злочину, пообіцяли прикласти всіх зусиль аби подібного не повторилося.


Джерело: olevsk.com.ua

Последнее изменение Пятница, 28/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework