Житомирські міліціонери: Нашими оберегами є жовто-блакитні стяги на блокпостах

Щоразу, повертаючись із зони проведення АТО, правоохоронці Житомирщини привозять з собою жовто-блакитні стяги, які були з ними на блокпостах у хвилини небезпек і тривоги. Міліціонери запевняють, що саме ці державні символи стали їх оберегами.

- Як тільки ми прибули на місце тимчасової дислокації, у перший же день подумали про прапор, - розповідає, тримаючи у руках свій бойовий символ, начальникІршанськоговідділення міліції Володарськ-Волинського РВ УМВС АндрійПодік. – У Біловодську, де ми перебували, придбав усе необхідне. А з першого ж чергування на блокпосту він завжди був з нашим підрозділом.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Правоохоронці з Бердичівського та Володарськ-Волинського райвідділів міліції разом забезпечували правопорядок на перехресті стратегічних автошляхів Луганщини. Довелося їм переживати й обстріли, та прапор, який завжди майорів над блокпостом, вцілів, як і правоохоронці, яких він оберігав. Усі міліціонери повернулися додому здоровими та неушкодженими.

- Це не просто оберіг, це – душа нашого колективу, - поділився оперуповноважений ДСБЕЗ Бердичівського МВ УМВС БогданМакарчук. – Він об’єднував нас, піднімав настрій та бойовий дух. Загалом український прапор є символом єднання всіх громадян України.

На бойовій реліквії залишили свої автографи усі 15 правоохоронців, які пліч-о-пліч несли службу на блокпосту. Повертаючись, вони прикріпили його на автобус, що віз їх на рідну Житомирщину, втім такі ж символи бережно привезли і їх колеги. Тож усі одностайно вирішили, що по завершенню АТО передадуть прапори до музею УМВС та висловили переконання, що це відбудеться вже скоро.

n290914753

n290914753 2

n290914753 3

n290914753 1

Последнее изменение Понедельник, 29/09/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework