44 млн грн буде виділено державою на на придбання або будівництва житла сім’ям загиблих учасників АТО та інвалідам-учасникам АТО у Житомирі

1 листопада, під головуванням депутата обласної ради Олега Дзюбенка відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути, першого заступника голови облради Сергія Крамаренка та заступника Максима Вілівчука.

У порядок денний на розгляд було внесено близько 35 питань. Зокрема, депутати розглянули внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік, звернення щодо виділення бюджетних коштів у різних галузях, фінансової підтримки та питання комунальної власності.

Директор департаменту фінансів ОДА Ганна Ємченко розповіла, що у галузі охорони здоров’я на заробітну плату не вистачає близько 14 млн грн. Планується закрити цю недостатність за допомогою стабілізаційної дотації, а також 3,3 млн грн виділити з обласного бюджету. Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Крім того, за її словами, держава дає області 44 млн грн на придбання або будівництва житла сім’ям загиблих учасників АТО та інвалідам-учасникам АТО.

Питання, які розглядали сьогодні депутати на комісії, будуть внесені на сьому сесію обласної ради, яка планується 4 листопада.

Последнее изменение Вторник, 01/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework