Ті, що вражають: сповідь телеведучої Наталії Мосейчук. ВІДЕО

Житомир став другим містом, куди у рамках проекту «Ті, що вражають» приїхали українські зірки, аби поділитися своїми історіями успіху, злетів та падінь.

Соціально-освітній проект «Ті, що вражають» до 20-річного ювілею «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» – серія мотивувальних публічних виступів в українських університетах. Щосереди, з 19 жовтня по 16 листопада, команда з чотирьох спікерів (телеведучі, журналісти, актори, спортсмени, музичні виконавці, представники модної індустрії та культурні менеджери) виступають в одному з українських університетів з промовами, що надихають.

26 жовтня команда телеканалу «1+1» завітала до ЖДУ ім. І. Франка, щоб розповісти житомирським студентам про свій життєвий шлях та здобутий досвід. Житомир відвідали телеведуча ТСН Наталія Мосейчук, журналістка Наталя Фібріг, шоумен Максим Бахматов та параолімпієць Андрій Демчук – спортсмен, який приніс Україні золоту медаль на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.
Першою ділилася своїми історіями успіху, злетів і падінь, радила, давала рецепти досягнення успіху і надихала студентів рідного вишу -- ЖДУ імені Івана Франка ведуча ТСН каналу 1 + 1 Наталя Мосейчук.
«В Києві життєвий шлях не був таким, як я мріяла: от я приїду і Київ впаде мені до ніг. Нічого звичайно не впало, окрім зйомної однокімнатної холодної квартири й ковбаси, яка була втричі дорожча ніж у Житомирі. Доводилося плакати кілька вечорів крокодилячими слізьми, але потім береш себе в руки, починаєш шукати роботу, а коли хочеш її знайти, то вона знаходиться дуже швидко», - розповіла про своє складне постуніверситетське життя Наталя.
Про першу свою роботу на телеканалі Наталія Мосейчук розповіла студентам так: «Не було все заквітчане аж до телеканалу «Інтер» і, коли я потрапила туди мені здалося, що все, я щось собі довела. Я ходила із задраним носом і мені здалося, що це моя найбільша перемога у житті. Через мінімальні пересування у керівництві телеканалу, які відбуваються час від часу, і досі от уже 20 років, виходить так, що когось сажають в ефір, а хтось ходить і оббиває коридори. Не пропонують роботи й ти ходиш один місяць, другий, отримуєш хороші гроші, і здавалося що все добре, але роботи, як такої немає. І тоді ти задумуєшся «А що ти тут робиш?» і ти вже не відчуваєш себе такою впевненою. Переді мною постав тоді такий вибір – залишитися на розкрученому каналі чи ти шукати щось інше».
Після злету чекає падіння, от і Наталія розповіла про те, як почувала себе після втрати роботи. «Коли я народила дитину, я прийшла на свій рідний телеканал і мені сказали, що моє місце уже зайняте. І я зрозуміла, що я кочусь у низ. Я не знала за що мені жити, і потрібно було платити за квартиру, не була готова до такого розвитку подій. Я була розчавлена», - відверто розповіла Наталія.
На останок телеведуча дала декілька порад молодим та амбіційним студентам. «Я хочу вас переконати: Щоб знайти роботу не потрібно мати знайомих, потрібно мати ім'я, яке у певний час буде іти трошки перед тобою», - сказала Наталія.

Последнее изменение Среда, 02/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework