У Житомирі накладено арешт на понад 30 тонн деревного вугілля, яке незаконно випалювалося майже у центрі міста

Житомирською місцевою прокуратурою спільно із слідчими Житомирського відділу поліції та працівниками Управління захисту економіки в області, у ході досудового розслідування, проведено обшук на території продовольчих складів Міністерства оборони України у м. Житомирі та викрито незаконну господарську діяльність з випалювання деревного вугілля.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
Під час обшуку, проведеного на підставі ухвали слідчого судді, у рамках розслідування кримінального провадження за фактом забруднення атмосферного повітря унаслідок випалювання вугілля без відповідних дозволів, що створює небезпеку для здоров’я людей та довкілля, за ч. 1 ст. 241 КК України, вилучено 2 саморобні металеві ємкості для випалювання деревини та 2138 мішків (понад 30 тонн) готової продукції.
У вівторок, 1 листопада, за клопотанням процесуального керівника, ухвалою слідчого судді Богунського районного суду м. Житомира на усе вилучене майно накладено арешт.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться місцевим відділом поліції, Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Последнее изменение Среда, 02/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework