Нового декана СПФ ЖДУ звинувачують у плагіаті

Сьогодні навколо теми обрання нового декана СПФ ЖДУ ім. Івана Франка багато суперечностей.

Студенти ОГОЛОСИЛИ страйк ректору університета - Петру Сауху против його свавілля у кадровій політиці, в СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ активно розповсюджується хєштег #СПФ_ЖИВИ.

Професор кафедри соціальної та практичної психології у Житомирському Державному Університеті імені Івана Франка ВІКТОРІЯ ГОРБУНОВА на своїй сторінці у Facebook повідомляє:

"Ось СТАТТЯ особи, яку голосуванням Вченої Ради Житомирський Державний Університет імені Івана Франка було обрано на посаду декана Соціально-психологічний факультет всупереч думці колективу факультету та кадрової комісії університету. Ця стаття знаходиться в електронному репозитарії університету, а також і на ResearchGate, тобто авторка сама виставила її на вільний огляд. В статті плагіат, що підтвержує перша онлайн-перевірка. Зокрема текст запозичений з роботи Левцуна О.Г. "Соціокультурна детермінація підприємницької поведінки". Це була перша-ліпша стаття, яку я відкрила. Більше не робитиму цього - гидко. Такий собі додаток до аргументів чому "ні" і чому "принципово".

 

Последнее изменение Среда, 02/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework