×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирян навчать розробляти комп’ютерні ігри

12 листопада в конференц-залі Готелю «Україна» Комп'ютерна Академія ШАГ проведе безкоштовний майстер-клас «Розробка комп'ютерних ігор». 

Захід відбудеться за підтримки управління освіти і науки Житомирської ОДА. Доповідачем запрошено незалежного гейм-розробника зі Львова Олега Новосада, який мав досвід запуску власної студії з розробки ігор. На сьогоднішній день, він веде власний стартап-проект – гра Severenity та займається розробкою мобільних додатків у SoftServe. На майстер-класі житомиряни зможуть дізнатися про технології створення ігор, їх монетизацію, мобайл та гейм-девелопмент.
«Своєю сферою я обрав мобайл і гейм-девелопмент, адже переконаний, що мобайл індустрія – це майбутнє, а ігри – вічні. Саме тому, я використовую сучасні технології в своїх проектах і з великим задоволенням надам поради гейм-дизайнерам та початківцям щодо розробки комп’ютерних ігор!» - зазначає Олег Новосад.
Комп’ютерна Академія ШАГ – міжнародний навчальний заклад, який спеціалізується на IT освіті і вже цьогоріч у Житомирі було відкрито 42-й філіал. В процесі навчання студенти безкоштовно отримують міжнародні сертифікати від компаній: Microsoft, Cisco та Autodesk. Високий рівень знань зможуть отримати всі, хто мріє реалізуватися в сфері IT. Перший набір учнів триватиме до 14 листопада.
Потрапити на захід «Розробка комп'ютерних ігор» можуть всі бажаючі, попередньо зареєструвавшись на сайті Академії: http://zhitomir.itstep.org/ або за телефонами:
(067) 303 05 33, (093) 087-30-33.

Последнее изменение Среда, 02/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework