Житомирський службовий пес шукає вибухівку на Донеччині. ФОТО

Інспектори Кінологічного центру ГУ Національної поліції Житомирщини разом зі своїми чотирилапими помічниками постійно працюють у службових відрядженнях у зоні проведення АТО. На початку листопада житомирський службовий пес Індія допоміг виявити в автомобілі на блокпосту вибухівку.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.
Увечері 2 листопада на покровському блокпосту поліцейські зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ-2103, за кермом якого перебував 49-річний місцевий житель. Чоловік помітно нервував, відтак для огляду транспортного засобу правоохоронці запросили житомирського колегу-кінолога.
Службова собака, навчена шукати зброю та вибухівку, за кілька хвилин дала знати, що у багажному відділенні, ймовірно, є щось із заборонених речей. Під час ретельного огляду серед купи запчастин поліцейські виявили дерев’яний ящик, у якому знаходились тротилова шашка та запал УЗРГМ-2.
Керманич відмовився пояснювати, звідки у нього вибухівка та з якою метою він її перевозив. Небезпечну знахідку нині направлено на експертне дослідження. Триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України. Чоловікові загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.


У матеріалі використано фото поліції Донецької області

Последнее изменение Пятница, 04/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework