МФК "Житомир" в останньому офіційному поєдинку 2016 року приймає ФК "Єдність"

У суботу, 05 листопада, відбудуться поєдинки 11, заключного туру І кола чемпіонату України з футболу серед аматорів в групі 2.

МФК "Житомир" зіграє останній офіційний поєдинок цього року вдома проти одного із найтитулованіших аматорських колективів України - ФК "Єдність" (Плиски, Чернігівська обл.). Початок матчу на стадіоні "Колос" - о 13.00

Представлємо суперника:

ФК "Єдність" засновано у 2001 році, і в першому ж сезоні команда виграла чемпіонат Борзнянського району.

У наступному році колектив виграв аматорський кубок України 2003 року, 2004 року посів 3-тє місце в чемпіонаті України серед аматорів, а 2005 року став чемпіоном Чернігівської області.

У тому ж році клуб отримав професіональний статус, заявившись до другої ліги чемпіонату України. Найвище досягнення в чемпіонаті "Єдність" здобула вже сезону 2006/07, посівши 3-е місце в групі "А", проте після цього сезону команда скотилася в середину таблиці й більше не боролася за підвищення в класі.

У Кубку України найвищим досягненням стала 1/8 фіналу сезону 2009/10. Суперником команди другої ліги на цьому етапі став володар Кубка УЄФА – донецький "Шахтар". Матч закінчився з рахунком 1:3 на користь донеччан і зібрав рекордну для Плисок аудиторію – 6000 глядачів.

У першій частині сезону 2012/13 клуб виступав у другій лізі ПФЛ України, але у зв’язку з фінансовими проблемами знявся зі змагань. З 2013 року приймає участь у вищій лізі Чернігівської області.

Домашні матчі "Єдність" проводить на однойменному стадіоні, який уміщає 1500 глядачів. Стадіон обладнаний електронним табло, освітленням, резервним футбольним полем, майданчиком для міні-футболу зі штучним покриттям і, звичайно, роздягальнями. До інфраструктури клубу також входять готель, кафе, сауна та міні-кінозал.

За матеріалами Спортивний Житомир

Последнее изменение Пятница, 04/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework