×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бійці 26-ї бригади знову відправилися в зону АТО

Понад тиждень тому Бердичів зустрічав своїх героїв — бійців 1-го дивізіону 26-ої Бердичівської артибригади, які прибули у рідне місто у короткотермінову відпустку. Ці мужні чоловіки заслужили на посилену увагу, адже своїм життям захищають мир і цілісність України, практично, з першого дня початку бойових дій на Сході — ще з березня.

Про це повідомляють «Бердичівські новини».

І от тепер вони знову вирушили у місце дислокації своєї військової частини. Проводжати на війну - набагато тяжче, ніж зустрічати на рідній землі. Тому цього разу не було святкових церемоній та промов. Хоча був і оркестр, і “Прощання слов’янки”. Але, під сльози рідних — від маленьких дітей до сивочолих чоловіків — звучання сприймалося зовсім по-іншому, не так, як раніше і завжди....

А ще, бердичівських бійців не відпустили на передову з порожніми руками. Міська влада, мобілізувавши підприємців, вже далеко не перший місяць збирає допомогу бердичівським бійцям. От і цього разу завантажили повний “Урал” медичними засобами та їжею, водою, чаєм, сигаретами, ложками, теплим одягом — бушлатами, спідньою білизною, шкарпетками, берцами, гумовими чоботами, а ще — касками, привезеними із Польщі. Від бронежилетів бійці відмовилися. Кажуть, що наразі ними забезпечені, тож ці “броники”, а також іншу допомогу, яку продовжать збирати і надалі, відправлять з іншою партією. Бердичівські захисники наразі знаходяться у різних розташуваннях та місцях дислокації. Разом з названими речами, військовим передали і переносну дизельну електростанцію, яка в осінніх умовах є надзвичайно актуальною.

n300914771

n300914771 1

n300914771 2

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework