На Житомирщині взято під варту чотирьох осіб, що збували особливо небезпечні наркотики

За клопотанням, погодженим із прокуратурою Житомирської області, 4-м особам, які підозрюються у виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Зокрема, одну особу взято під варту без права внесення застави, іншу взято під варту із правом внесення застави на суму 400 тис грн та ще двом обрано запобіжний захід тримання під вартою із правом внесення застави на суму 290 тис грн.

Як повідомлялося раніше, під час проведення слідчих дій, прокуратурою області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України та Головного управління Нацполіції в області викрито чотирьох осіб, які незаконно виготовляли, купували, зберігали і перевозили з метою збуту та збували особливо небезпечні наркотичні засоби.

У ході досудового розслідування кримінального провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України за місцем проживання зловмисників проведено обшуки та вилучено наркотичні засоби, ювелірні вироби, майже 65 тис грн у різних національних валютах – гривнях, доларах США, Євро, одержані від протиправної діяльності, а також 2 легкових авто.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводиться Головним управлінням Нацполіції в області.
Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво.

Последнее изменение Вторник, 08/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework