Жителі Житомирщини продовжують звертатися до голови облдержадміністрації Ігоря Гундича з метою вирішення нагальних питань

8 листопада, на особистий прийом до керівника області прийшла громадянка, яка хоче побудувати житло у смт Нова Борова.

«Дуже добре, що ви звернулися із цим питанням. Адже на Житомирщині діє програма «Власний дім» та працює КП «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі». Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

На будівництво житла у селі ви можете отримати кредит під 3% річних», – сказав Ігор Гундич та дав доручення голові РДА сприяти в оформленні документів для отримання пільгового кредиту.

Нагадаємо, цьогоріч із питань кредитування на будівництво житла у селі вже збиралася робоча група, яка підтримала виділення коштів.

Кошти – матеріальну допомогу на оплату комунальних послуг – отримала і жителька області, мати-одиначка, яка звернулася до голови ОДА під час минулого особистого прийому. Відповідне розпорядження нещодавно підписав Ігор Гундич.

Також з попереднього особистого прийому голова ОДА вирішив проблему і вдови загиблого учасника АТО. Жінка звернулася до керівника області щодо одержання земельної ділянки. Її питання теж було повністю вирішено.

Крім одержання кредиту на будівництво житла, на прийомі в Ігоря Гундича жителі області піднімали питання допомоги з операцією на очах, приватизації земельної ділянки, пільгового проїзду та ін.

Низка звернень вже опрацьовуються і будуть найближчим часом вирішені. Головні звернення вирішуються вже до наступного особистого прийому.

«Для мене важливо, щоб кожен особистий прийом мав максимальний коефіцієнт корисної дії для громадян, що звертаються, щоб проблеми людей оперативно вирішувалися. Адже для більшості із них звернення до голови ОДА – це вже остання інстанція», – підкреслив Ігор Гундич.

Последнее изменение Вторник, 08/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework