Суд заборонив київському підприємству нецільове використання водосховища «Відсічне»

Житомирською місцевою прокуратурою заявлено позов про визнання незаконними та скасування наданих приватному підприємству погоджень режиму експлуатації водосховища «Відсічне», а також реєстрації Декларації відповідності матеріально-технічної бази цього підприємства вимогам законодавства при використанні водосховища.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
Йдеться про те, що посадові особи Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області у лютому 2016 року протиправно погодили київському підприємству режим експлуатації водосховища «Відсічне», яке призначене суто для забезпечення технічного і питного водопостачання жителів міста Житомира та підприємств.

Зокрема, усупереч вимог чинного законодавства, документи виготовлено за відсутності відповідного погодження Житомирської міськради щодо використання водосховища для інших цілей.

Заявлений позов перебуває у провадженні Житомирського окружного адміністративного суду.

Крім цього, за клопотанням Житомирської місцевої прокуратури, з метою забезпечення розгляду позову, судом прийнято рішення про заборону підприємству проводити будь-яку діяльність на водосховищі «Відсічне».

Нагадаємо, що за позовом Житомирської місцевої прокуратури судом визнано незаконними та скасовано надані Управлінням аналогічні погодження щодо режиму експлуатації (промисловий вилов риби) цьому ж підприємству ще одного водосховища «Житомирське», цільове призначення якого – забезпечення водопостачанням житомирян та підприємств.

Последнее изменение Четверг, 10/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework