В Бердичеві знайшли погризений труп чоловіка. ФОТО

Сьогодні зранку у Бердичеві знайшли труп чоловіка.

Судячи з того, що якісь тварини вже встигли погризти щоку, лежав він тут давненько. В цьому місці (за гаражним кооперативом «Буйки») струмок, що впадає в Гнилоп’ять розливається долиною, і все це болото густо вкрите високою осокою. Напевно тому цю страшну знахідку ніхто раніше не бачив, пише rio-berdychiv.info.

Оперативна група співробітників поліції, яка прибула невдовзі на місце пригоди теж заледве примітили більш-менш сухі стежки, щоб сфотографувати та запротоколювати знахідку. Фото швидко передали черговому по райвідділу і там порівняли його з заявами про зниклих громадян.

Судячи по опису, в одній з заяв одяг зниклої людини був схожий на одяг виявленого трупа, але коли знайшли родича, який писав заяву, то по фото він не зміг впевнено опізнати свого брата, який пропав 2 листопада, і лише безпосередньо на місці знахідки взнав його.

Загиблим виявився 55-річний житель вулиці Тельмана, який, за словами брата, ніколи в цю частину міста не приходив. Відповідь на це питання, а також чому труп виявився частково оголений, і чи була смерть природною, зможуть дати правоохоронці лише після ретельного розслідування. Якщо комусь відомі деталі, які можуть допомогти слідству, прохання зателефонувати за номером 102.

Последнее изменение Четверг, 10/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework