Малинський «Біджиз» гідно виступив на «Фестивальному марафоні» в Ужгороді

Наприкінці жовтня близько 40 колективів, а це 1000 талановитих дітей з 14 областей України, завітали до мальовничого Ужгорода, щоб взяти участь одразу в чотирьох конкурсах дитячо-юнацької творчості під назвою «Фестивальний марафон».


Житомирську область у цих конкурсах представляв Зразковий ансамбль танцю «Біджиз» Центру дитячої та юнацької творчості нашого міста, керівником якого є Тупольська Л.В.

«Біджиз» вже вдруге відкриває для себе мальовничий Ужгород та ділиться своєю творчістю із глядачами Закарпаття. Старша група колективу представила на розсуд журі дві композиції «Хочу жити без війни» та «Поліція», які посіли два ІІ та два ІІІ місця в номінаціях «Dance show» та «Сучасний танець» відповідно.

Участь в « Фестивальному марафоні», творче спілкування, нові знайомства, екскурсії мальовничими куточками Закарпаття стали можливими за підтримки відділу освіти та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Малинської виконавчого комітету міської ради і надовго залишиться яскравими спогадами в пам’яті юних малинчан.

Джерело: Малинська РДА

Последнее изменение Четверг, 10/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework