На трасі Київ-Чоп рятувальники вивільнили з автомобільного затору 25 вантажівок. ФОТО

14 листопада близько 18:00 на автошляху біля підвісного моста у с. Березівка Житомирського району через ожеледицю утворилося 2 затори із вантажних автомобілів.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Необхідна була негайна допомога по буксируванню автомобілів, адже паралізувало рух на дорозі. До місця виклику було направлено відділення рятувальників 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік, які у цей час надавали допомогу та обстежували ділянку траси Київ-Чоп Пулинського району. Бійці ДСНС за допомогою тросу відбуксировували спочатку 5 вантажних автомобілів, а через кілька десятків метрів - ще 10 вантажівок і вже за 1,5 години проїжджа частина була вільною.

Згодом на цій же ділянці траси між селами Березівка та Курне утворився інший затор у 20 кілометрів. Цього разу на допомогу водіям приїхав особовий склад аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. За допомогою тросу та важкого вантажного автомобіля-всюдихода КрАЗ-255 вони відбуксирували по черзі близько 10 вантажівок з кюветів та снігових заметів на проїжджу частини дороги. Завдяки чому водії змогли продовжити рух запланованим маршрутом, а заблокована траса вже за 4-5 годин поступово була звільнена. Крім того з’ясувалося, що один із автомобілів вже майже 2 доби знаходився в заторі. Бійці ДСНС надали допомогу водієві вантажівки, обігріли його та напоїли гарячим чаєм.

Загалом упродовж 13-14 листопада особовим складом підрозділів Управління ДСНС у Житомирській області вилучено та відбуксировано зі снігових заметів 140 одиниць автомобільної техніки. Всередині транспортних засобів знаходилось 310 чоловік.

Зважаючи на погодні умови, рятувальники звертаються до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці. Не здійснюйте поїздок на далекі відстані в умовах ожеледиці та значних опадів, обмежте користування власним автотранспортом. Просимо Вас відповідально ставитися до власного життя та в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку за телефоном «101».

Последнее изменение Вторник, 15/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework