Двом поплічникам за розбійний напад на пенсіонера «світить» позбавлення волі від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна

Коростишівською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння за попередньою змовою двома особами розбою, поєднаного з проникненням у житло літнього чоловіка, що кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 КК України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
Установлено, що у вересні 2016 року у с. Високий Камінь Коростишівського району двоє молодиків, 19 та 28 років, увірвалися до будинку 81-річного чоловіка, який проживав один, та жорстоко його побили, вимагаючи грошей. Крики господаря почули сусіди й кинулися йому на допомогу.
Нападників, яким вдалось втекти від розгніваних людей, затримали поліцейські того ж дня. Ухвалою суду їм обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
Обоє зловмисники раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності. У ході досудового розслідування поплічники визнали свою вину.
На даний час обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
Довідково. Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework