Упродовж доби рятувальники ліквідували 2 пожежі в приватних котельнях у Малині

18 листопада о 03:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Малин. За вказаною адресою виїхали бійці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4-х чоловік.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Ними встановлено, що вогнем повністю охоплене приміщення котельні, яка розташована в цегляному житловому будинку. До прибуття рятувальників господарі намагались загасити пожежу, проте самотужки їм це не вдалось.

Зусиллями вогнеборців о 03:45 загоряння локалізовано, о 04:30 – ліквідовано. Бійці ДСНС запобігли розповсюдженню полум’я по всій площі оселі. Вогнем знищено приміщення котельні та покрівлю над нею.

За попередніми даними займання сталось внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням. Зі слів господарки, вона поклала на котел дрова, щоб їх підсушити. Через нагрівання котла вони загорілись. Остаточна причина пожежі наразі з’ясовується.

Також напередодні, малинські рятувальники ліквідували подібну пожежу, що сталась у районному центрі. По їх прибуттю до місця виклику вони встановили, що горів утеплювач димаря в котельні, впритул прибудованої до житлового будинку. Силами фахівців ДСНС пожежу було ліквідовано та недопущено поширення вогню на оселю. Припускають, що до займання призвело порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

Последнее изменение Пятница, 18/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework