Страшна ДТП у Новоград-Волинському районі забрала життя 4 людей. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 листопада між селами Лебедівка та Кам'яний Майдан. 

Унаслідок пригоди загинули водії автомобілів ВАЗ-2106 та "Мерседес Віто" та ще двоє пасажирів ВАЗівки. Третього пасажира було госпіталізовано.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16.50 у результаті лобового зіткнення автомобілів ВАЗ-2106 під керуванням 32-річного місцевого жителя, що їхав у сторону с. Кам'яного Майдану, та "Мерседес Віто", що під керуванням 42-річного жителя цього ж села виїхав на смугу зустрічного руху.

У результаті на місці події загинули водії обох транспортних засобів та двоє пасажирів ВАЗ, 1958 та 1991 років народження, жителі с. Лебедівки. Ще один пасажир цього ж авто, 1975 р.н., з тілесними ушкодженнями у вигляді закритого перелому лівого стегна був доставлений до лікарні.

Усі обставини та причини ДТП нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Последнее изменение Понедельник, 28/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework