У Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу у квартирі, спричинену пустощами дітей з вогнем

30 листопада о 8:59 до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про загоряння в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку на одній із вулиць міста.

Виклик надійшов від власниці квартири, 80-річної жінки, яка сповістила, що її 5-річний правнук бавився сірниками, і в одній з кімнат сталося загорання домашніх речей. Про це інформує прес-служба ДСНС Україниу Житомирській області. 

Негайно до місця події було направлено відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини в кількості 6 чоловік.

По прибуттю вони з’ясували, що в одній із трьох кімнат зайнялися домашні речі та стіл поруч із ними. Перелякана бабуся намагалася самотужки гасити пожежу.

А в дальній кімнаті квартири під час проведення розвідки бійці ДСНС виявили дочку та ще двох хлопчики віком 1,3 та 5-ти років.

У кімнаті спостерігалось сильне задимлення, тому рятувальники вивели усіх мешканців оселі на свіже повітря і викликали фахівців центру екстреної медичної допомоги. У сусідній квартирі їх оглянули медики та прийняли рішення про додаткове обстеження дітлахів у центральній міській лікарні.

о 09:06 пожежа була локалізована, а о 09:10 ліквідована. Вогнем пошкоджено стіл та речі домашнього вжитку.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група в складі співробітників Коростенського відділу національної поліції, Коростенського міськрайонного відділу ДСНС та фахівців служби у справах дітей.

Последнее изменение Среда, 30/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework