На головного архітектора Житомира Євгенію Черкасову очікує депутатська перевірка

На початку сесії Житомирської міської ради до депутатів звернувся приватний підприємець, депутат міськради минулого скликання Олег Малиновський із заявою про перевірку роботи головного архітектора міста Євгенії Черкасової.

Підтримати його вимоги до зали засідань прийшли ще кілька житомирян:

"Численні скарги, які надходять від підприємців, змусили нас сьогодні прийти. А претензії у нас такі: надання завідомо недостовірної інформації; ігнорування наших звернень, повірте, скільки ми пишемо на головного архітектора запитів, вона просто ігнорує, не відповідає; неодноразові втрати документів, що знаходяться в архіві управління. Давайте в цьому розберемося. Тому ми вимагаємо створити депутатську комісію".

Депутати підтримали пропозицію щодо перевірки роботи головного архітектора та створили депутатську комісію, до якої увійшло по два представники від кожної депутатської фракції та ще по одному – від п’яти громадських організацій міста. На вивчення цього питання відведено два місяці, проте проміжний результат роботи комісії заплановано заслухати на наступній сесії, яка відбудеться орієнтовно вже за два тижні.

Джерело: Житомирська хвиля 

Последнее изменение Среда, 30/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework