На житомирських водіїв чекають листи від полісменів. ФОТО

На порушників знаку ПДР «Зупинка заборонена» чекають листи попередження. У разі виявлення автомобіля, що припаркований в зоні дії знаку 3.34 «Зупинка заборонена» і за відсутності водія, патрульні залишають попереджувальні листівки. 

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Житомира.
«Зазначений превентивний захід направлений на те, аби водії мали змогу ще раз ознайомитися з диспозицією дії знака, санкцією основоположної статті КУпАП, за якої накладається штраф у разі порушення правил дорожнього руху.

« Знак 3.34 - Зупинка заборонена. Забороняються зупинка і стоянка транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу)».

У зоні дії знака забороняється зупинка транспортних засобів, оскільки в місці, де встановлений знак, можливе створення підвищеної небезпеки зіткнення через високу інтенсивність руху.

Правилами не забороняється зупинка в зоні дії знаку 3.34 маршрутних транспортних засобів на позначених посадкових майданчиках або перед знаками «Місце зупинки» відповідного маршрутного транспорту.

Водії таксі в зоні дії знаку 3.34 можуть тільки здійснювати посадку і висадку пасажирів (розвантаження або завантаження вантажу), очікувати клієнтів з увімкненим таксометром у зоні дії знаку водіям таксі не дозволяється.

Дія дорожнього знака 3.34 за наявності під знаком таблички 7.18 «Крім інвалідів» не поширюється на водіїв-інвалідів, які керують транспортним засобом з розпізнавальним знаком «Інвалід» і мають при собі посвідчення інваліда.

Шановні водії, слідкуйте за тим, аби ви не зупиняли транспортний засіб в зоні дії знаку «Зупинка заборонена».

Зважайте на те, що у разі, коли автомобіль суттєво перешкоджатиме руху інших транспортних засобів, його буде негайно евакуйовано».

Последнее изменение Четверг, 01/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework