У Баранівському районі почали роботу пересувні цифрові флюорографи

Мешканці Баранівського району мають можливість безпосередньо у своїх населених пунктах пройти безкоштовне обстеження грудної клітини на сучасних пересувних цифрових флюорографах.

Про це повідомляє Місто Баранівка із посиланням на прес-службу Баранівської райдержадміністрації.
"На даний час в районі проводиться активна робота по зниженню захворюваності на туберкульоз. Голова райдержадміністрації Микола Вельчинський посприяв у тому, щоб жителі Баранівського району мали можливість пройти безкоштовне обстеження грудної клітини на найсучаснішому в Житомирській області пересувному флюорографі.

Це сучасний комп’ютерний флюорограф, який дозволяє на належному рівні провести обстеження грудної клітини, обробити дані та їх зберегти. Працює він на базі трьох районів: Новоград-Волинського, Ємільчинського та Баранівського.

Процес обстеження проходить тут не більше 5-ти хвилин, після цього людина відразу дізнається свій результат. Процедура повністю безкоштовна.

28 листопада на пересувному флюорографі вже було обстежено 80 жителів Полянківської селищної ради, 29 листопада - 70 жителів Кашперівської сільської ради. 30 листопада флюорограф буде працювати на території Суємецької, 1 грудня – Смолдирівської, 2 грудня – Рогачівської сільських рад, 5 грудня – Баранівка ( мікрорайон Заріччя), 6 грудня – Марківської, 7 грудня – Берестівської, 8 грудня – Зеремлянської сільських рад, 9 грудня – Довбиської селищної ради. Усіх бажаючих пройти обстеження прохання звертатися до лікарських амбулаторій або до ФАПів по місцю проживання", - йдеться у повідомленні.

Последнее изменение Четверг, 01/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework