У Житомирській області піротехніки знищили авіаційну бомбу, виявлену на території сільськогосподарського поля

30 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Романівка Романівського району виявлено підозрілий предмет.

На території сільськогосподарського поля ТОВ «Технічний ліцей» проводились земельні роботи, інформує ДСНС України у Житомирській області.

Під час виорювання землі тракторист зачепив плугом невідомий металевий предмет. Виднілася лише верхівка. Про це рятувальників сповістив директор товариства.

До місця виклику виїхали бійці 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Оглянувши знахідку, вони ідентифікували її як 100-кілограмову фугасну авіаційну бомбу часів минулих війн (ФАБ-100). Ділянку виявлення обгородили сигнальною стрічкою та призначили чергового правоохоронця.

1 грудня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила небезпечну знахідку в спеціально відведеному для цього місці.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають громадян: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101»! Не випробовуйте долю – не чіпайте його!

В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

 

Последнее изменение Четверг, 01/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework