×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі встановлять меморіальну дошку полковнику гвардії

Про це йдеться у рішенні виконавчого комітету, яке опубліковано на сайті міської ради.

Меморіальна дошка полковнику гвардії Анатолію Шмілу може з’явитися на стіні школи, в якій він працював.

«Розглянувши звернення Житомирської обласної організації Спілки офіцерів України про надання згоди на встановлення меморіальної дошки полковнику гвардії Шмілу Анатолію Григоровичу на фасаді будівлі Житомирської загальноосвітньої школи № 1 по вул. Якіра, 26, в якій він працював, враховуючи висновки міської комісії з топоніміки (протокол № 1 від 11.07.2014 р.), згоду трудового колективу Житомирської загальноосвітньої школи № 1 на встановлення на будівлі школи даної дошки (протокол  загальних зборів трудового колективу ЗОШ № 1 від 11.08.2014 р.), відповідно до ст.ст. 10, 21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати згоду Житомирській обласній організації Спілки офіцерів України про надання згоди на встановлення меморіальної дошки полковнику гвардії Шмілу Анатолію Григоровичу на фасаді будівлі Житомирської загальноосвітньої школи № 1 по вул. Якіра, 26.

2. Житомирській обласній організації Спілки офіцерів України здійснити встановлення та утримання даної меморіальної дошки відповідно до вимог чинного законодавства України, державних стандартів, норм і правил.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сухомлина С.І.»

n021014819

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework