У Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу у цегляній виробничій будівлі меблевої фабрики

11 грудня о 13:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній виробничій будівлі меблевої фабрики в селищі Романів.

Охоронець об’єкту побачив, що з приміщення фарбувального цеху виходить сильний дим, одразу викликав рятувальників. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

Вже за 4 хвилини на місце події прибули бійці 26-ї державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалось, що пожежа виникла в приміщенні фарбувального цеху, де зберігалися дерев’яні меблеві заготовки.

Через значне пожежне навантаження приміщення та загрозу поширення вогню на сусідні цехи, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення додатково залучити на гасіння ще одне відділення вогнеборців.

Через сильне задимлення рятувальники не могли потрапити всередину, тому розпочали гасіння ззовні через віконні отвори. І лише після цього вони змогли продовжити ліквідацію пожежі всередині будинку.

Одночасно з гасінням вогнеборці подавали воду на охолодження двох суміжних приміщень: не функціонуючого та з готовою продукцією. О 14:28 загоряння вдалось локалізувати, о 15:50 – ліквідувати. Бійці ДСНС врятували складські приміщення з готовою продукцією та сировиною. Вогнем знищено оздоблення всередині фарбувального цеху, дерев`яні заготівки та стелажі, перекриття на площі 25 кв.м.

Загиблих та травмованих не виявлено. На ліквідацію надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобілі. За попередніми даними займання сталось внаслідок короткого замкнення в електромережі. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

 

Последнее изменение Понедельник, 12/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework