Студентів ЖНАЕУ відзначили у конкурсі «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні»

У Національному авіаційному університеті в Києві відбулася підсумкова конференція ІІ-го Всеукраїнського конкурсу «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні-2016».

За результатами оцінювання конкурсних робіт, серед переможців були й представники Житомирського національного агроекологічного університету, про це інформує прес-служба Житомирського  національного агроекологічного університету.

Зокрема, дипломом ІІ ступеня у номінації «Оцінка екологічних ризиків та екоуправління» був нагороджений студент 6 курсу факультету екології і права спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища» Котвицький Б. В. (керівник наукової роботи к.с.-г.н., доц.. Бордюг Н. С.).

У номінації «Екологічна безпека у транспортній галузі» диплом ІІ ступеня отримали к.с.-г.н., доц. Бордюг Н. С. та студент 4 курсу факультету екології і права ЖНАЕУ Ломака О. Ф.

Учасники конференції мали змогу пройти майстер-клас «Сучасні екологічні виклики. Тенденції сталого розвитку та раціональне природокористування» та отримати відповідні сертифікати.

 

Последнее изменение Среда, 14/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework