ОПОРА розповість чи є прогрес у роботі Житомирської міської ради?

Громадянська мережа ОПОРА запрошує журналістів на презентацію результатів вимірювання Індексу публічності Житомирської міської ради. Захід відбудеться в готелі «Україна» (м. Житомир, вул. Київська,3, 9 поверх) 21 грудня 2016 року о 15:00.

Під час прес-конференції представники мережі ОПОРА розкажуть про те, які міські ради стали найбільш та найменш публічними цього року за підсумками проведеного моніторингу й запрезентують рейтинг Житомирської міської ради. Окрім цього, експерти коротко зупиняться на основних тенденціях публічності/не публічності Житомирської міської ради , зокрема – оцінять, як змінилася ситуація з публічністю органу самоврядування обласного центру за останні три роки, коли проводилося вимірювання.

Дослідження 2016 року охопило усі обласні центри країни (окрім Донецька та Луганська), а його результати дозволили проаналізувати і порівняти публічність муніципалітетів в цілому, а також сформувати окремий рейтинг публічності міських голів, виконавчих органів та депутатського корпусу.

У заході візьмуть участь:
• Жанна Чмут, координатор вимірювання Індексу публічності у Житомирі

Нагадаємо, що Індекс публічності – це спільний проект ОПОРИ та мережі партнерів, який реалізовується уже четвертий рік поспіль й має на меті оцінити, наскільки публічно приймаються рішення і втілюється в життя політика муніципалітетів, і яким є внесок основних суб’єктів місцевого самоврядування – міського голови, депутатів та виконавчих органів – в цей процес.

Последнее изменение Вторник, 20/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework