Житомирський бронетанковий завод готується до повного циклу виготовлення БТР-4

Пошук професіональних кадрів для заводу – першочергове завданні працівників кадрової служби підприємства.

14 грудня начальник відділу кадрів Фещенко О.М. разом з фахівцями свого підрозділу взяли участь у зустрічі з випускниками кафедри зварювального факультету Національного технологічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».
Про це повідомляє сайт підприємства.
Під час зустрічі, випускникам розповіли коротку історію заводу, про продукцію та виробництво підприємства, про соціальний захист працівників, а також розповіли про професії, залучені до робіт у виробництві і професії та кваліфікація фахівців, що так необхідні сьогодні. А також надана вичерпна інформація про контакти і адресу підприємства.
Начальник відділу кадрів мав бесіду з деканом зварювального факультету Фомічовим С.М. щодо можливості підготовки та подальшого працевлаштування студентів-випускників факультету зварювання.
Спеціалісти по зварюванню – професія затребувана на ДП «ЖБТЗ», адже завод уже в цьому році проводить такий вид робіт, як виготовлення корпусу до БТР-4. А вже в наступному році – повний цикл по виготовленню даної машини. Зварювальні роботи – доволі ємна частина як в процесі виготовлення корпусу, так і в процесі виготовлення БТР в цілому.

Последнее изменение Среда, 21/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework