Обласна влада, роботодавці та профспілки підписали територіальну угоду про співпрацю

В обласній раді 21 грудня відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради.

Під час заходу голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, голова правління об’єднання організацій роботодавців області Сергій Бутенко та голова Федерації профспілок області Неля Паламарчук підписали територіальну угоду про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в області на 2016-2017 роки. Про це інформує прес-служба Житомирської обласної ради.

Голова обласної ради Володимир Ширма зазначив, що органи місцевого самоврядування разом з виконавчою владою області робитимуть все можливе, щоби бізнес відчував себе комфортно на Житомирщині.

«На сьогодні співпраця між владою та бізнесом – це важливий елемент соціально-економічного життя не лише Житомирщини, а й всієї держави.

На сесії обласної ради, яка відбудеться 22 грудня, буде прийнято багато програм, які стосуються розвитку нашого регіону. Також збільшується їх фінансування з обласного бюджету, зокрема, програм соціально-економічного розвитку та підтримки малого і середнього бізнесу.

Будемо робити, аби ці програми повноцінно функціонували і роботодавці відчували підтримку влади. Адже це робочі місця, податки, доходи населення, наповнення бюджетів», - наголосив Володимир Ширма.

Територіальна угода укладена на тристоронній основі між Житомирською обласною державною адміністрацією та Житомирською обласною радою, як органом місцевого самоврядування, спільним представницьким органом роботодавців на територіальному рівні та Федерацією профспілок області.

Угода укладена з метою регулювання виробничих, трудових, соціально-економічних відносин та забезпечення конституційних прав і гарантій працівників і власників, подальшого розширення співробітництва Сторін, спрямованого на розвиток виробництва в регіоні.

Последнее изменение Среда, 21/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework