Академія наук вищої освіти України відзначила ректора ЖДУ імені Івана Франка Петра Сауха медаллю «За успіхи в науково-педагогічній діяльності»

Днями відбулися річні Загальні збори Академії наук вищої освіти України, на яких підвели підсумки її роботи у 2016 році та нагородили державними, церковними та академічними нагородами провідних науковців країни. Серед відзначених й ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

Загальні збори Академії наук вищої освіти України об’єднали сотні відомих вчених, представників освіти. Доповідачі у своїх виступах проінформували про науково-організаційну діяльність Академії, перспективи її подальшого розвитку та сприяння розширенню професійних контактів. Крім того, збори об’єктивно продемонстрували на всеукраїнському рівні досягнення та здобутки освітян і науковців, найкращі з яких отримали державні, церковні та академічні нагороди.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.

За результатами плідної наукової діяльності доктора філософських наук, професора, член-кореспондента НАПН України, академіка АН ВО України, ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка Петра Сауха нагородили медаллю «За успіхи в науково-педагогічній діяльності» та ІІ премією журі конкурсу АН ВО України у номінації «Монографії» за видання «Сучасна освіта: портрет без прикрас».

Последнее изменение Среда, 21/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework