«Знайомтесь, житомиряни…» - новий проект «Школи інформаційної культури»

Майже рік у Житомирі реалізується громадський проект «Школа інформаційної культури» (з лютого 2016 року).

Ініціатори проекту – це військові, представники Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова. Заручившись підтримкою управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, вони запропонували об’єднати зусилля представників усіх навчальних закладів Житомира. Ціль такої співпраці – навчити житомирян раціонально використовувати інформацію, орієнтуватися в сучасному інформаційному просторі, підвищувати рівень своєї культури та брати активну участь в житті міста, області, країни.

Метою проекту є розвиток інформаційної культури молоді, формування громадянина та патріота в умовах інформаційного суспільства.

«Школа інформаційної культури» розвивається та функціонує шляхом проведення лекцій, семінарів, майстер-класів, тренінгів, телемостів, творчих зустрічей.

До складу організаційного комітету проекту входять викладачі та науковці Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, державного університету імені Івана Франка, коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

Зараз основним напрямком роботи школи є створення групи громадських журналістів під егідою медіа-група «StudProduction». У планах на найближчий час регулярні заняття з учасниками проекту для створення власної медіапродукції (радіо, газета, відеоматеріали). Теоретичні заняття проводяться у навчальних закладах, а практичні - на базі професійної фотостудії «Софіт.

Студенти та курсанти вже відзняли чотири інтерв’ю в рамках нового проекту «Знайомтесь, житомиряни…».

Ми пропонуємо вашій увазі ці роботи. Можливо, у наших слухачів ще не все виходить, але вони лише на початку творчого шляху і старанно шліфують свою майстерність.

Випуск 1
2 листопада 2016 року, представниками медіа-групи StudProduction (громадські журналісти від «Школи інформаційної культури») був розпочатий проект «Знайомтесь, житомиряне…».

Метою цього проекту є знайомство з видатними представниками нашого міста, людьми, які займаються улюбленої справою та досягли в цьому певних успіхів. І невипадково, першим гостем, який завітав до фотостудії «Софіт», де безпосередньо і відбуваються відеозйомки проекту, став військовий, житомирянин, 8-разовий чемпіон світу з гирьового спорту, учасник бойових дій, тренер і просто чудова людина підполковник Василь Пронтенко.

Про спорт, про родину, про Житомир та багато іншого в нашому інтерв’ю…

 

Последнее изменение Четверг, 22/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework