Вартість проїзду в міському електротранспорті збільшать через збільшення тарифів на електроенергію

Про це вчора на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури розповів заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Він також пообіцяв, що ціна зросте лише на разові квитки. Натомість вартість проїзних залишиться незмінною. Про це повідомляє СК1 на своїй сторінці у FACEBOOK.

"Фактично виходить, що для управління вартість кіловата електроенергії зростає на 1 гривню. Це позначиться на місячному обсягу споживання електроенергії, який буде становити тепер близько 3 млн 500 тис. грн. У минулому році ця сума складала близько 2 млн. Усе через те, що вартість електроенергії збільшилася з 1 грн 29 коп. до 2 грн 36 коп., і ця ситуація є катастрофічною. Тому вартість проїзду в міському електротранспорті збільшиться. Вартість проїзних змінювати не будемо, тому що це залишиться привілеєм для тих, хто постійно їздить електротранспортом. З разовим квитками буде складніше: якщо квиток паперовий то його вартість складатиме 4 грн за проїзд, а електронний коштуватиме 3 грн”, – наголосив заступник міського голови Дмитро Ткачук

Последнее изменение Вторник, 27/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework