У Бердичеві рятувальники завітали до вихованців дошкільного навчального закладу та роз’яснили про зимові небезпеки

27 грудня працівники Бердичівського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в області спільно із працівниками Національної поліції завітали до дошкільного навчального закладу №4 м.

Бердичева, де поспілкувалися із дошкільнятами про зимові небезпеки. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області

У рамках зустрічі рятувальники малюкам в ігровій формі нагадали правила пожежної безпеки у побуті. Усі маленькі глядачі із задоволенням брали участь у цікавих вікторинах та відгадували загадки на пожежну тематику.

Окрім того, працівники Служби порятунку "101" нагадали малюкам, що не можна бавитися із сірниками, запальничками та свічками. Також наголосили на тому, що не можна самостійно вмикати електричні прилади, а також користуватися ними без нагляду дорослих.

Окрім змістовних розповідей про небезпеку від пожеж, працівники Національної поліції зупинили увагу дітей на основній небезпеці, яка може чекати у період новорічних свят – небезпека від піротехнічних виробів.

Демонструючи найбільш розповсюджені дитячі новорічні вироби – бенгальські вогники, хлопавки, виступаючі акцентували увагу малюків на тому, що використовувати їх можна лише з дорослими та враховуючи радіус небезпечної дії.

На завершення зустрічі діти отримали інформаційні листівки з правилами поводження з піротехнічними виробами. Але необхідно пам’ятати, що ці предмети зовсім не іграшки, та можуть завдати шкоди як людині, яка їх запускає та й оточуючим, тому необхідно це враховувати.

Последнее изменение Вторник, 27/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework