Житомирська область піднялася на 15 позицій у рейтингу за індексом виробництва промислової продукції

За інформацією управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА, у січні-листопаді 2016 року індекс виробництва промислової продукції в області склав 106,2% до відповідного минулорічного періоду.



У січні цього року показник складав 84,8%. За темпами зростання промислового виробництва область посідала 23 позицію у загальнодержавному рейтингу по Україні.

Протягом 2016 року зростання виробництва промислової продукції дало змогу області подолати 15 рейтингових позицій. І сьогодні за темпами зростання промислового виробництва Житомирщина займає 8 позицію у загальнодержавному рейтингу по Україні.

Роман Крисюк, начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації, наголошує на тому, що у добувній промисловості і розробленні кар’єрів індекс промислової продукції у січні-листопаді 2016 року зріс до 111,2%, коли у січні становив лише 41,1%.

У переробній промисловості індекс промислової продукції у січні - листопаді 2016 року становив 102,8%. Серед галузей переробної промисловості зростання обсягів відбулося у наступних галузях:

  • виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів приріст – на 23,5%;
  • машинобудування – випуск продукції збільшився на 10,5%;
  • виробництво гумових і пластмасових виробів та іншої неметалевої продукції – на 5,5% (за рахунок збільшення виробництва каменю декоративного, будівельного і виробів з нього на 33,0%).
  • виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічній діяльності – на 1,2%.

Последнее изменение Четверг, 29/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework