×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Коли Житомир стане «чистим містом»?

Громадська організація "Антикорупційний рух Житомирщини" вже писала про безлад, який відбувається на міському сміттєзвалищі.

Про те, як влада ігнорує проблему, яку треба негайно вирішувати, про те, як керівництво КАТП 0628 спокійно робить гроші зі сміття. І йдуть вони зовсім не в бюджет міста, повідомляє Володимир Гірук на своїй сторінці у FACEВOOK.

З 2015 року на полігоні займається сортуванням, переробкою та утилізацією сміття. Це ТОВ «Екопромімпекс».

Балансоутримувач полігону, а саме КАТП 0628 мало забезпечувати ТОВ «Екопромімпекс» необхідною кількістю побутових відходів, в свою чергу підприємство за договором щомісяця повинно перераховувати в бюджет 60 000 тисяч гривень.

Яке економічне обґрунтування цієї суми, маємо надію дізнатися від міської ради у відповідь на інформаційний запит.

Окрім того, ТОВ «Екопромімпекс» згідно договору мало визначити морфологічний склад сміття. За результатом перевірки можна було б встановити скільки в смітті міститься паперу, металів, скла та іншого.

Дуже цікаво, але одним з засновників ТОВ «Екопромімпекс» є Стойко Валентин Михайлович – депутат міської ради минулого скликання від ВО «Свобода».

Він також є керівником іншого підприємства – ТОВ «Екотехімпекс», яке окрім майже ідентичної назви, зареєстровано в той самий день як і перше підприємство, має такі ж КВЕДИ та перелік засновників. Дивний збіг обставин.

Отож. Як виявилося у 2017 році підприємство не виконує умов договору: ні результатів дослідження морфологічного складу сміття, ні належних за договором проплат.

І як довго триває ця ситуація наразі невідомо. У міській раді надали інформацію, що вони розглядають можливість розірвання договору у зв’язку з невиконання істотні умов договору. Але, здається, не дуже поспішають.

"Антикорупційний рух Житомирщини" на чолі з Володимиром Гіруком починають розслідування.

Последнее изменение Пятница, 06/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework