Головний поліцейський області прокоментував криваві розбірки в Олевську. ФОТО

У результаті загинув один з учасників конфлікту та ще 6 поранених сталася сутичка між кількома десятками чоловіків із використанням зброї. 

Першим про конфлікт повідомив депутат обласної ради Олександр Ніколайчук.

Наразі, на місці з ночі працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції та Олевського відділення поліції, експерти вибухотехнічної служби та спецпідрозділ поліції.

Про це повідомляє начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

«Для всіх, і, у першу чергу, жителів Олевська та району. Сьогодні, 16 січня близько першої ночі у райцентрі сталася сутичка між кількома десятками чоловіків із використанням зброї. У результаті загинув один з учасників конфлікту та ще 6 поранених.

За зібраними на цей час даними, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і у результаті кримінальних розбірок між місцевими та заїжджими "гастролерами", попередньо, зі Львівщини. Йому передувало з’ясування стосунків напередодні між чоловіками у кафе та на дискотеці.

Нині поліція розпочала кримінальне провадження і ретельно документує усі обставини. Попередня правова кваліфікація події - Замах на вбивство (ст.15 та ст. 115 ККУ) , ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. На даний час уже встановлено частину учасників конфлікту та усі їх транспортні засоби. Тривають подальші дії.

Ситуація під контролем поліції і я звертаюсь до всіх олевчан - подібні розбірки поза законом, а нам з вами треба ПОРЯДОК і СПОКІЙ у вашому місті та районі. Ми повинні його забезпечити разом!

Я особисто виїхав до району і сюди відкомандировані найбільш досвідчені фахівці відповідних підрозділів ГУНП: карного розшуку, слідства та інших служб», прокоментував В’ячеслав Печененко.

 

Последнее изменение Понедельник, 16/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework