Під час водохресних купань у Житомирі працювало 73 рятувальника

На свято Водохрещення рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій спільно з органами місцевої виконавчої влади організували тимчасові рятувальні пости у місцях проведення масових заходів, аби гарантувати громадянам безпеку під час купання. 

Загалом по області працювало 25 постів безпеки, на яких чергувало 73 чоловіки особового складу підрозділів ДСНС області та місцевих органів влади, повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Житомирській області.

19 січня в гідропарку міста Житомир на відпочиваючих чекало справжнє містечко життєзабезпечення. У польових наметах та пересувному пункті обігріву, які спеціалісти Служби порятунку встановили поблизу купелі, люди мали можливість переодягнутися та зігрітися. Рятувальники проводили з учасниками заходу інструктажі щодо безпечного занурення у холодну воду та правильного поводження на кризі, а також ретельно стежили, щоб не трапилося надзвичайних подій.

Працівники ДСНС також долучились до святкувань та разом із житомирянами занурилися в ополонку. Традиційно вважається, що купання на свято Водохреща очищає дух, зміцнює тіло та додає наснаги на весь рік. Тому, шануючи народні звичаї, загартовані рятувальники щороку беруть участь у Великому освяченні води та масовому купанні в крижаній воді.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 19/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework