×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирі представили настінний календар "Житомир святковий"

У міськраді презентували тематичний календар на 2017 рік, розроблений благодійним фондом "Надія Є". Створити такий календар організатори проекту вирішили задля ознайомлення дітей з народними святами та традиціями у доступній формі.

"Кожна сторінка присвячена традиційним українським святам. Якщо вибачили, то розпочали ми його з Різдва. Ми описуємо свята в стислій і зрозумілій формі. Крім календарного циклу святу у нас зазначені видатні люди, які народилися на Житомирщині. Це такі як Короленко, Корольов, Огієнко, Леся Українка, Святослав Ріхтер, Олег Ольжич і Борис Лятошинський. Це люди, які звеличили наш край", - розповіла голова фонду "Надія Є" Надія Юшкевич.

Цей календар розроблений у доволі незвичайній формі. На його сторінках зображені діти у віці до 14 років у святкових сукнях з елементами народного одягу. За словами Надії Юшкевич, діти, що зображені в календарі, не є моделями і всі гарно навчаються у школі. Дизайнером одягу стала модельєр Маргарита Козак:

"Коли прийшла Надія Володимирівна до мене в гості і запропонувала цей проект, мені сподобалась ця ідея, тому я сказала, що буду не лише одягати дітей, а запропонувала, щоб усі разом з нашою командою зробили хороший, продуманий проект".

Календар розповсюдять по усім житомирських бібліотеках та школах. Його тираж складає 300 примірників.

Джерело: Житомирська хвиля

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 20/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework